De psychologen van De Psy zijn beiden BIG-geregistreerd: Ruben Schrameijer BIG-geregistreerd Klinisch psycholoog & Psychotherapeut en Marte Kaan BIG- geregistreerd Psychotherapeut en GZ-psycholoog i.o. 

DePsy_portretRuben1870DEF

Ruben Schrameijer

Ruben Schrameijer is Klinisch Psycholoog en Psychotherapeut en oprichter van De Psy. Hij heeft de afgelopen jaren gewerkt in de psychiatrie, de verslavingszorg, de reguliere ggz, in een team voor  persoonlijkheidsproblematiek en bij een Psychodiagnostisch centrum. Individueel en in groepen. Hij is zijn loopbaan begonnen in New York waar hij werkte in een wijkteam voor verslaving en psychiatrie. In Amsterdam heeft hij vervolgens gewerkt bij de crisisdienst, in een bemoeizorgteam en in verschillende wijkteams. In 2014 heeft hij de GZ-opleiding afgerond en in 2020 de opleiding tot Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut. Nu werkt Ruben naast zijn werk bij De Psy, ook bij een grote zorginstelling in Amsterdam. Hij  werkt met name met Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie, Psychodynamische therapie en EMDR. Ruben is lid van: de Vereniging voor Schematherapie (SvT), de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP), de Nederlandse vereniging voor goepsdynamica en groepspsychotherapie (NVGP) en de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie (NVGzP).
KvK: 60700610, Klinisch psycholoog/GZ-psycholoog BIG registratie: 39918270025, Psychotherapeut BIG registratie: 59918270016, AGB code: 94017524
DePsy_portretMarte1818DEF

Marte Kaan

Marte Kaan is psychotherapeut. Ze studeerde Klinische Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Na ruim vier jaar als psycholoog te hebben gewerkt trok het avontuur en besloot ze te gaan reizen en schrijven. Uiteindelijk belandde ze in New Delhi, India, waar ze een eigen psychologenpraktijk startte. Drie jaar later verhuisde ze terug naar Amsterdam, waar ze de opleiding tot psychotherapeut volgde.

Marte werkt vanuit een psychodynamisch denkkader (Transference Focused Therapy: TFP) en gebruikt daarnaast ook methoden uit de cognitieve gedragstherapie (CGT) en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Daarnaast geeft ze EMDR. Naast haar werk voor De Psy werkt ze voor een instelling voor verslavingszorg. Marte heeft ervaring met verslavingsproblematiek, met angststoornissen en depressies, trauma, persoonlijkheids- en relatieproblematiek.

Marte is GZ-Psycholoog (BIG registratie 59928710425) en Psychotherapeut (BIG 79928710416) AGB code: 94108205